Univerzitet Dzemal Bijedi

Učitavanje...

Skip to the content

Obustava nastave

Krizni štab Ministarstva zdravstva, rada i socijalne zaštite Hercegovačko-neretvanskog kantona održao je danas sastanak na kojem je, u cilju daljeg praćenja situacije i preduzimanja mjera radi sprječavanja i ranog otkrivanja eventualnog slučaja bolesti izazvane novim koronavirusom, između ostalog, donio naredbu da se obustavlja se nastava u visokoškolskim obrazovnim ustanovama na području Hercegovačko-neretvanskog kantona, u trajanju od najmanje 15 dana, računajući od danas (12.3.2020. godine).

O izmjenama načina realizacije nastavnog procesa na Univerzitetu „Džemal Bijedić“ u Mostaru studenti će biti pravovremeno obaviješteni putem web stranice www.unmo.ba i web stranica organizacionih jedinica i univerzitetskih studija.

Studenti su dužni pratiti obavijesti na web stranici Univerziteta, svojih matičnih fakulteta i sistema eUniversity kako bi bili informisani o upustvima za izvođenje online nastave.

Apelujemo na zaposlene, saradnike i studente da se striktno pridržavaju svih preporuka Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva, Kriznog štaba Ministarstva zdravstva,  rada i socijalne zaštite HNK, Zavoda za javno zdravstvo  Federacije BiH i Zavoda za javno zdravstvo  HNK, u cilju zaštite ličnog zdravlja i zaštite javnog zdravlja stanovništva.