Univerzitet Dzemal Bijedi

Učitavanje...

Skip to the content

Mogućnost razmjene osoblja na Ekonomskom Univer...

Svi dokumenti se šalju elektronskim putem u PDF formatu do 09.05.2023. godine. Mobilnost se mora realizovati do 30.06.2023. godine.

Javni poziv studentima za podnošenje prijedloga...

Javni poziv studentima dodiplomskog, master i doktorskog studija Internacionalnog Burč Univerziteta, Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, Univerziteta u Bihaću i Univerziteta u Istočnom Sarajevu za podnošenje prijedloga istraživanja i međuuniverzitetsku istraživačku mobilnost u okviru projekta INSTREAM (Uvođenje studentskih istraživačkih mobilnosti na Univerzitetima u Bosni i Hercegovini).

Informacija o pregovaračkom postupku bez objave...

U skladu sa članom 28. stav (4) Zakona o javnim nabavkama Bosne i Hercegovine (" ...

Održan Dan otvorenih vrata na Univerzitetu "Dže...

Dan otvorenih vrata Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru održan je danas na Mašinskom fakultetu. U okviru programa, nekoliko stotina maturanata koji su iskazali interesovanje za upis posjetilo je Univerzitet „Džemal Bijedić“ u Mostaru i informativne pultove fakulteta, univerzitetskih studija, te se dodatno informisali i edukovali o radu Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru i mogućnostima studiranja na fakultetima ili univerzitetskim studijima koje planiraju upisati u skladu sa svojim afinitetima.